Beweegbeurs voor 50-plussers op 3 november 2017

Beste veteraan,
 
Bent u ook nieuwsgierig naar het sport- en beweegaanbod in Dordrecht voor de 50-plusser?
Dan bent u van harte welkom op de beweegbeurs!

Wanneer:    Vrijdag 3 november, 11.00 uur - 15.00 uur
Locatie:      Sportboulevard, Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht
 
Toegang is gratis                                                                                              
 
Wist u dat…
Wist u dat er een speciaal ouderenaanbod is bij voetbal? Dat er ook walking football bestaat? Of dat er bij rugby vanaf 40 jaar niet meer getackeld word? En wist u dat er een biljartvereniging in de Sportboulevard gevestigd is waar u ook even binnen kunt lopen?
 
Clinics en demo's
Er worden verschillende demo's en clinics gegeven waar u aan mee kunt doen. Denk hierbij aan tennis, tafeltennis, aikido, volleybal, volksdans, line-dance, crossfit en nog veel meer! Mocht u niet meteen willen bewegen op deze dag, maar bent u wel benieuwd naar het sport- en beweegaanbod voor de 50-plusser in Dordrecht, dan kunt u bij de verschillende sportaanbieders terecht voor informatie. Daarnaast kunt u in de koffiehoek het gesprek aangaan over bewegen, voeding en mantelzorg. Hier zijn medewerkers van onder andere MEE en Resto van Harte aanwezig.

Fittest
Er zijn gecertificeerde fysiotherapeuten aanwezig die een korte fittest bij u af kunnen nemen, om samen te kijken welke sportactiviteit het beste bij u past. Daarnaast kunnen ze u inlichten over DrechtMax, een programma dat speciaal is gericht op vitaliteit en valpreventie.
 
Vrijwilligerswerk
Verenigingen zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. Lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk te doen bij een vereniging? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij praten u graag bij.
 
Wij zien u graag vrijdag 3 november, tot dan!